Hyppää sisältöön

Kadetti Linda Vuorinen

Lukion jälkeen suoritin naisten vapaaehtoisen asepalveluksen Panssariprikaatissa. Varusmiesaikanani ja erityisesti RUK:ssa heräsi mielenkiinto upseerin ammattia ja Puolustusvoimissa työskentelyä kohtaan. Asiaa pohdittuani päädyin kuitenkin opiskelemaan toista alaa ammattikorkeakouluun.

Valmistumisen jälkeen monipuolinen ja mielenkiintoinen työ Puolustusvoimissa, urakehityksen ja työllistymisen mahdollisuudet sekä upseerin ammatti kokonaisuutena kiinnostivat edelleen ja hakeuduin Maanpuolustuskorkeakouluun. Useamman reservissä vietetyn vuoden jälkeen aloitin opinnot Maanpuolustuskorkeakoulussa syksyllä 2018.

Olen valintaani erittäin tyytyväinen. Opiskelu on ollut kokonaisuudessaan mielenkiintoista, vaihtelevaa ja antaa paljon valmiuksia tulevaan työelämään. Opiskelun mielekkyyttä lisää erittäin hyvä ryhmähenki kadettien keskuudessa. Opinnot ovat olleet antoisia ja odotan innolla edessä olevaa koulutusta ja oman ammattitaidon kehittämistä. Suosittelen Maanpuolustuskorkeakoulua kaikille upseerin ammatista kiinnostuneille.

Seuraa Lindaa myös sosiaalisessa mediassa:
Instagram ja Twitter: @kadettivuorinen

´